Kunstmuseet

KULTURNAT I ASNÆS

fredag d. 28. oktober 2016

Velkommen til Odsherreds Kunstmuseum

Kulturnatten på Odsherreds Kunstmuseum, Rødhøj 11, Asnæs

"Dér, hvor de malede"

 

For første gang nogensinde skaber Odsherreds Kunstmuseum radiokontakt til dér, hvor deres malerier blev malet. Det sker 3 gange til Kulturnatten i Asnæs: fredag den 28. oktober, nemlig kl. 18, 19 og 20 på Odsherreds Kunstmuseum!

En reporter er blevet sendt ud til der, hvor maleriet er malet. Imens på museet står to musikere med en lille publikumsskare lige der, hvor maleriet hænger. Nu ringer de op til den udsendte reporter, der beskriver stedet. De to musikere lader sig inspirere af reportagen og pludselig opstår en sang om maleriet!

Reserver en billet i døren eller på 59 65 24 23 Ved fremvisning af billet på museet modtager man en taburet, så man kan sidde under forestillingen, der varer en halv time og foregår rundt på hele museet.

Forestillingen 'Dér, hvor de malede' er skabt af digter og musiker Søren Mølstrøm, der sammen med sangeren Nina Smidth-Brewer tager publikum med på en rejse ind i malerierne, når de med walkie talkie, ukulele og iørefaldende melodier putter virkeligheden tilbage i de gamle penselstrøg.

 

Arrangementet er sket i et samspil mellem Odsherreds Kunstmuseum & Odsherreds Kunstmuseums og Malergårdens Venner

 

 

 

 

 

Kontaktperson, formand:

Alice Faber

alicegfaber@gmail.com

2874 1636

 

webmaster: Bjørn Monberg 40814655